top of page

dromen-durven-Doen

Ben jij er klaar voor om je dromen uit te laten komen?

Staat dat ene ding nou al tijden op je bucketlist, maar durf je er niet voor te gaan? Of zit je gevoelsmatig 'vast', wil jij je leven veranderen, maar weet je niet waar te beginnen? Of wellicht weet je helemaal niet wat je dromen én doelen zijn...

No worries, ik help én inspireer je graag! Want ik vind het mega belangrijk dat jij een leven leidt dat bij jou past. Tijd om een nieuwe weg in te slaan!

Podcast serie: 'Je dromen waarmaken.'

In deze serie neem ik je mee in het waarmaken van je dromen. Van het verkopen van mijn huis en met de camper op reis gaan, tot aan het schrijven van mijn eigen boek. 

Ik neem je mee in mijn levenslessen van het uit laten komen van mijn dromen en geef je volop tips.

 

Luister je gezellig mee?

Blog: 'De eerste stap op weg naar je droom.'

Het klinkt zo gemakkelijk... 'het waarmaken van je dromen'. Maar is dat wel echt zo gemakkelijk? Vaak komt er veel meer bij kijken! Wellicht voel je blokkades, onzekerheden of weet je gewoon niet waar te beginnen.

Het geheim? De eerste stap zetten. En vervolgens het volgende inimini stapje. In deze blog leg ik je uit hoe je de eerste stap kunt zetten, op een manier die bij jou past.

Online boekje: 'Van dromen drama's naar dromen doeners.'

Herken je dat... dat je al zo lang een droom of een doel hebt, maar je het gewoon niet doet. Het is gewoon één groot drama. 

In dit boek bespreek ik de grootste dromen drama's én hoe je ze in dromen doeners kunt omzetten.

Lees je mee?

COMING SOON

Booster Bibliotheek

Het ontwikkelen van de juiste mindset is key om je dromen uit te laten komen. Bovendien: als je van je huidige pad afwijkt om het pad van je dromen te volgen, kan dat soms eenzaam voelen.


Daarom heb ik de Booster Bibliotheek ontwikkeld. Een complete video-opslag met onder andere mindset-motivaties, peptalks voor als je er even doorheen zit, belangrijke inzichten, maar ook: kleine feestjes. Want of het nou een kleine stap is of een grote mijlpaal, ik vier het graag met je! 

[Coming soon]

Mini-traject: zuurstok stopper

Heb je al iets heel lang in je hoofd... maar begin je er op de één of andere manier maar niet aan? Weet jij heus wel welke stappen je moet zetten? Maar is er steeds iets waardoor jij je laat tegenhouden? 

Oftewel: heb jij die stok achter de deur nodig om écht in actie te komen?

Dan is dit mini-traject écht wat voor jou!

[Maandtraject]

Dromen-durven-doen

De roadtrip

Ben jij er klaar voor om in de actiemodus te komen? Om datgene te doen wat je al eeuwen op je bucketlist hebt staan? Om die grote droom waar te maken? Dan is dit programma voor jou!

[september 2023]

Of wellicht wil je eerst wat meer helderheid krijgen in je dromen en doelen door middel van een visionboard...

Visionboard Freebie

Start met je visionboard

Met dit e-book met 100+ ideeën 

Cursus

Visionboard Vibes

Visionboard voorbeeld pc 2.png

Of klik hier voor 100+ gratis ideeën voor je visionboard

Connect with me

  • Pinterest
  • Instagram

Zilvermint Media | Kerkweg 115 | 7887 BD Erica | kvk-nummer: 66054761 | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring

bottom of page