top of page

Creër en leef het leven dat bij je past

Ben jij er klaar voor om je dromen uit te laten komen?

IMG_20221114_165442.jpg

Ben jij dit?

Je hebt alles prima voor elkaar en bezit alles wat je hartje begeert. Je hebt een fijn huis, een vaste baan, gaat elke week trouw naar de sportschool en spreekt in het weekend met vrienden af.

 

Maar…  je hebt het gevoel dat je ‘vastzit’. Je bent op het punt dat je alles hebt wat je altijd al wilde en zit gevoelsmatig tegen het plafond. Elke dag is hetzelfde en de zin ‘is dit nou?’ spookt steeds vaker door je hoofd… De sleur van het leven is erin geslopen en voor je gevoel vliegt het leven aan je voorbij, zonder dat je er écht iets van hebt gemaakt.

Oftewel...

Stiekem verlang je naar een leven dat je meer voldoening geeft. Wellicht heb je al heel lang de droom om een paar maanden in het buitenland te wonen? Of voel je een sterke behoefte om vrijer te leven en een eigen business op te zetten? 


Bovendien laat jij je leiden door beperkende overtuigingen. Gedachten als ‘Wat zullen anderen er wel niet van vinden?’ en ‘Wat als ik de verkeerde keuze maak?’ blijven de kop opspelen.

 

Je laat je leiden door angstige gedachten en gevoelens, waardoor je bevriest en blijft zitten waar je zit. Je weet immers niet waar je moet beginnen. Voor je het weet is er weer een jaar voorbij en voel je dat je er niet gelukkiger op wordt.

 

En elke dag weer zie je andere mensen voorbij komen die hun droomleven lijken te leiden…

Eén ding is in ieder geval duidelijk… je bent toe aan een flinke verandering in je leven. Maar waar moet je beginnen?

Hoe fijn zou het zijn als je, in plaats van uit een angst- of schuldgevoel te blijven zitten waar je zit, in de actiemodus komt om een leven te creëren dat bij je past? Dat jij een stok achter de deur hebt die ervoor zorgt dat jij ook de stappen gaat zetten die ervoor nodig zijn?

Want stel je eens voor...

Dat je weet welke stappen je moet zetten om een leven te creëren dat voldoening geeft. Dat je kristalhelder hebt wat je wilt in het leven en dat jij je niet laat tegenhouden door beperkende gedachten of meningen van anderen.

 

Jij kiest helemaal voor jezelf, leert jezelf steeds beter kennen en hebt een rotsvast vertrouwen dat het je gaat lukken. En zit het even tegen? Met jouw vernieuwde mindset weet jij hoe je weer teruggaat naar een gevoel van vertrouwen. 


En als jij eenmaal die stappen hebt gezet…

Leid je een leven dat helemaal bij jou en je behoeften past. Elke dag sta je met bomvol energie op, omdat je ontzettend veel zin hebt om aan deze nieuwe dag te beginnen. Je voelt je ontzettend vrij en dankbaar en geniet van het leven dat je hebt gecreëerd. Oftewel: je leeft het leven op jouw voorwaarden.

Leonie Portugal

AAN HET EIND VAN HET PROGRAMMA HEB JE DIT BEREIKT

Voor

Je voelt je excited, want je hebt besloten om er nu écht voor te gaan en je leven te veranderen. De grote brainstorm kan beginnen!

Tijdens

Bij elke stap die jij zet richting de nieuwe versie van jezelf, voel jij het vertrouwen in jezelf groeien. Je voelt je trots en euforisch, omdat je nu écht het droomleven creëert dat bij je past. Bovendien heb je ontzettend veel plezier in het samenstellen van je eigen roodmap. Alle successen en overwinningen worden gevierd!

Na

✓ Heb je kristalhelder wie je bent en wat je wilt in het leven.

✓ Heb je de juiste mindset/fundering om je dromen uit te laten komen.

✓ Weet jij welke stappen nodig zijn om bij je  eindbestemming aan te komen.

✓ Zit je volledig in de actiemodus om het leven te creëren dat bij je past.

IMG_20220919_112731.jpg

Vergelijk de weg naar je ideale leven eens met...

Het doen van een roadtrip. Spannend, maar vooral ontzettend leuk om te doen! Het is één groot avontuur. Eén ding is zeker: je komt als een ander mens weer terug!

Maar zoals het een echte roadtrip betaamd… m
oeten er eerst een aantal voorbereidingen getroffen worden. Waar gaat de reis naartoe? En wat is ervoor nodig om succesvol op je eindbestemming aan te komen? Welke stops maak je onderweg? Daarnaast pak jij natuurlijk je koffer in en kies je zorgvuldig wat je nodig hebt tijdens je trip.

 

En dat is ook zo bij de roadtrip die leidt naar je droomleven. Daarom heb ik een hele roadmap voor je ontwikkeld. Door middel van deze roadmap gaan we ervoor zorgen dat jij ook daadwerkelijk op die eindbestemming aankomt! Het is je houvast tijdens de volledige trip.

 

Als je het even niet meer weet… kun je altijd terug naar deze roadmap.

Roadmap _ Dromen Durven Doen.png

1

BUCKETLIST BRAINSTORM

In deze stap gaan we bepalen waar de roadtrip naar toe gaat. Wat is je grote droom of verlangen? Wat staat er stiekem al jaren op je bucketlist? Als je het nog niet weet: no worries! In deze stap gaan we het helemaal helder krijgen. Je leert jezelf beetje bij beetje leren kennen, zodat je ook een leven gaat creëren dat bij jou past, in plaats bij die van je buurman. + JEZELF LEREN KENNEN

2

DEEP DIVE

Voordat we de stappen gaan zetten, duik je eerst in jezelf. We gaan de beren identificeren die in de weg staan om je droomleven te leiden. Daarnaast verdiep jij je in een aantal belangrijke vragen. Want waarom is het tot op heden nog niet gelukt? Waardoor laat jij je tegenhouden? Welke beperkende gedachten beïnvloeden je? Je doet een Deep Dive in jezelf zodat jij je bewust wordt waardoor jij je laat tegenhouden, zodat we deze kunnen ombuigen.

3

MAGIC MINDSET

Hét succes van een leuke roadtrip is afhankelijk van hoe jij erin staat. Start je met veel plezier aan een nieuw avontuur? Succes gegarandeerd! Kijk je er tegenop en zie je alleen maar wat er mis kan gaan? Tja, dan wordt de rit waarschijnlijk iets minder gezellig…

 

En dat is ook zo bij het uit laten komen van je droom of verlangen. Waar jij je aandacht aan geeft, dat groeit. Oftewel: jouw mindset is de basis. Want als jij niet gelooft dat het je gaat lukken, dan gaat het inderdaad niet lukken ;). In deze stap creëren we een stevige fundering zodat jij je droom uit laat komen.

4

STAPPEN STADIA

Eén van de redenen dat we bevriezen en onze dromen en verlangens niet uit laten komen, is omdat de stap te groots voelt. Daarom ga je het in deze stap uitkleden tot hele kleine stapjes. Je hoeft namelijk niet meteen bovenaan die trap te staan. Er gaan heel wat treden (cq kleine stapjes) aan vooraf. Welke kleine stap kun jij nu al zetten richting je droom of verlangen? Je gaat beseffen dat één beslissing al vele andere dingen in gang gaat zetten.

5

ROLLERCOASTER RIDE

Stap maar in, want je voelt je eforisch en gaat helemaal voor je droom! Jij hebt ‘m helemaal zelf vormgegeven, dus het belooft een mooie rit te worden! ;)

Voor welke roodtrip ga jij?

1

De roadmapper

Heb jij aan een handleiding of routekaart voldoende? Dan is dit pakket voor jou! 

Roadmap

2

Booster Bite

Merk je dat je af en toe wat motivatie nodig hebt? Of dat je wel wat extra steun kunt gebruiken op het gebied van je vertrouwen en mindset? Dan is dit pakket voor jou!

Dit pakket is inclusief een uitgebreide booster
 bibliotheek met onder andere extra Mindset Motivaties, boosters voor als je er even doorheen zit of wanneer je iets te vieren hebt.

Roadmap

Booster Bibliotheek

3

Roadtrip Rollercoaster

Heb je iemand nodig die tijdens je roodtrip met je meedenkt en eventueel bijstuurt? I got you!

In dit pakket juich ik persoonlijk met je mee. Je krijgt 3 x 30 minuten coaching, voor als je vastloopt of juist om je successen te vieren! Want je mag trots zijn op elke stap én elke stap
mag gevierd worden.


En zit je er even doorheen? Dan geef ik je graag weer een positieve boost!

Roadmap

Booster Bibliotheek

3 x 30 minuten coaching

Leonie camper.png

Begin 2022 besloot ik om mijn leven om te gooien. Ik verkocht mijn huis, zegde mijn baan op en reed weg uit een opgeknapte camper uit 1992! Mijn voorlopige eindbestemming? Portugal! 

 

Het voelde namelijk alsof ik ‘vast’ zat. Ik wilde meer het leven gaan beleven. En het leven creëren dat bij mij past. Deze hele reis van loslaten en luisteren naar mijn hart leerde mij één ding: er valt zoveel te ontdekken in het leven! 

 

Want je kunt jouw leven leven zoals jij dat wilt! Alleen… soms weet je niet waar je moet beginnen.. of je blijft hangen in angst en beperkende overtuigingen. Totdat je op een gegeven moment denkt: ‘is dit het nou?’

 

Wat nou als ik je zou vertellen dat het leven van je droomleven net buiten je confortzone ligt? Je bent tot veel meer in staat tot je denkt... Maar soms heb je een stok achter de deur nodig. En die stok, die bied ik je graag! 

Hi, ik ben Leonie!

Camper aan strand polaroid.png

ZO MELD JE JE AAN VOOR HET PROGRAMMA

Klaar om te beginnen?

1

Klik op de knop!

Je gaat vanzelf naar een veilige checkout pagina. Op de checkout pagina kun jij het gewenste pakket kiezen.

Check je inbox

In je inbox vind je een orderbevestiging, factuur en informatie hoe je kunt inloggen voor de cursus.

2

Stap

Stap

Start met de cursus

Ga via de e-mail naar de cursus in Huddle en je kunt direct aan de slag met het maken met je visionboard! Je kunt direct al de juiste stappen zetten richting je droomleven!

3

Stap

Veelgestelde vragen

Hoelang heb ik toegang tot het programma?

Je hebt één jaar toegang tot het programma. De reden? Ik wil je motiveren om écht aan de slag te gaan met het leven dat bij je past. En zeg eens eerlijk: ga je het nog oppakken als hij na een jaar nog ligt te verstoffen? ;)

Hoeveel tijd kost het me?

Zoveel als jij wilt! Flauw, maar het is gewoon lastig te zeggen. Iedereen bewandeld een ander pad en komt andere 'obstakels' en leermomenten tegen. Ook ligt het er natuurlijk aan wat voor doel je hebt gesteld! Stuur me gerust een berichtje als je hier graag een keer met me over wilt kletsen. 

Ja maar... ik heb geen tijd

Extra reden om juist je leven anders in te richten. Want je moet tijd maken, grenzen stellen én keuzes maken om een fijn leven te leiden. En daarmee moet je ergens beginnen, toch? Als je zo doorgaat.. dan weet je in ieder geval zeker dat er niks verandert :)

Wat nou... als het me niet lukt?

De mate van succes die je behaald... is voor het overgrote deel afhankelijk van jouw mindset. Daarom leer je in dit programma alles wat je nodig hebt om je leven te veranderen en successen te behalen. Bovendien: als je ook maar één ding hebt geleerd, dan heb je al gewonnen! 
Daarnaast ben ik er voor je als je me nodig hebt, I got you!

No worries.. stuur binnen 14 dagen een e-mail naar info@zilvermintmedia.nl met de reden en je krijgt je geld teruggestort. 

Niet tevreden? Geld terug!

Connect with me

  • TikTok
  • Instagram

Zilvermint Media | kvk-nummer: 66054761

bottom of page