top of page

Je wilt een visionboard maken...

Gevoelsmatig zit je in een sleur. Af en toe denk je: 'is dit het nou?' Oftewel: je bent wel toe aan wat nieuws aan je leven en wilt doelen stellen voor het komende jaar! En daarom wil je een visionboard maken... 

Bovendien ben je geïnspireerd door andere visionboards die je voorbij hebt zien komen...Maar je hebt geen idee waar je moet beginnen. Wat moet je op een visionboard zetten? Wat voor afbeeldingen kun je gebruiken? 

Oftewel: je heb nog niks op je bucketlist staan en mist inspiratie. 

Herkenbaar? No worries! Ik heb een e-book voor je gemaakt met meer dan 100 ideeën om op je visionboard te zetten. Vul rechts je gegevens in en ontvang alle ideeën gratis in je mailbox!

Leonie polaroid.png

Ik ben Leonie

Een alpaca- en theeliefhebber, een schrijver en een creatieveling. Maar vooral: iemand die jou wil inspireren om jezelf te zijn en je hart te volgen.

✨ Want dat is wat ik zelf ook heb gedaan. Een half jaar geleden leverde ik de sleutel van mijn huis in en had ik de laatste werkdag op mijn werk. Na de nodige renovaties aan de camper reed ik vanuit Nederland naar Portugal. De beste keuze die ik ooit heb gemaakt ✌🏻

En terugkijkende, besefte ik me de kracht van mijn gemaakte visionboard. Om je dromen en doelen helder te hebben. Want meerdere dingen van mijn visionboard zijn - letterlijk - uitgekomen. En dat gun ik jou ook! Daarom heb ik meer dan 100 ideeën voor in een e-book verwerkt. Klik op onderstaande knop om deze gratis aan te vragen!

bottom of page