top of page

Start: maandag 16 oktober
 

Weg met chaos en
een overvol hoofd

 

Creëer overzicht en focus door middel van journalen, waardoor je vanuit rust en een fijne energie je taken kunt afronden.
 

Groene schrijfmachine
Roze schoenendozen

Het is één grote chaos in je hoofd...

 

Waardoor jij je met 101 verschillende dingen tegelijk bezig houdt.

Je hoofd zit vol en je voelt je overweldigd door alle ideeën en gedachten die door je hoofd schieten. Tijdens een meeting ben je in gedachten bezig met die ene e-mail en de boodschappen die je nog moet halen voor vanavond.

 

Oftewel: door alle chaos in je hoofd zie je door alle slingers het feestje niet meer. Het afronden van taken is soms lastig en je hebt het gevoel dat je niet écht wat gedaan krijgt.

Ben jij ook iemand die...

Veel in haar hoofd zit en in gedachten alle taken bij langs gaat die ze nog moet doen?

Zich vaak overweldigd voelt door alle to-do's, moetjes en andere dingen in haar hoofd?

Veel innerlijke onrust ervaart?

Met veel verschillende dingen bezig is en zich niet kan focussen op één ding?

Oftewel: de chaos in je hoofd neemt het vaak van je over, waardoor je niet helder kunt zien. Je zou graag meer in het moment willen zijn, zodat je ook kunt genieten van alles wat je leven te bieden heeft.

Wat als ik je zou vertellen...

Dat journalen [oftewel: lekker schrijven met de pen in de hand] een héle goede manier is om orde te creëren in de chaos in je hoofd?

Bovendien helpt het je om écht in contact te komen met jezelf. Want we zijn op dagelijkse basis zoveel bezig met de buitenwereld, maar hoe zit het met jouw binnenwereld? Juist!

Door te journalen kan je gaan reflecteren en voelen wat er zich van binnen afspeelt. Het helpt je om orde te creëren in de 60.000 tot 80.000 gedachten die dagelijks gemiddeld door je hoofd schieten.

Het resultaat? Het leven ondernemen én beleven vanuit rust. Hierdoor kun je meer in het moment zijn en ben je een leuker persoon voor jezelf én de mensen om je heen. Win-Win toch?

Een dagboek schrijven
Pink Birthday Cake

Ik nodig je graag uit voor...
 

De journalproeverij

Een journalchallenge waarbij je (al schrijvend) 7 dagen gaat proeven van verschillende schrijftechnieken, zodat je op jouw manier focus en rust kunt gaan creëren in je hoofd en gevoelsleven. Want hoe jij je voelt bepaalt hoe je leven verloopt. En dat mag (al schrijvend) een feestje zijn!

Bovendien krijg je allerlei tools aangereikt, zodat jij meer overzicht én focus creëert in alle taken die je gedaan wilt krijgen. Dit levert je meer energie en rust op. Dit ga je naar buiten uitstralen, waardoor je ook een grotere aantrekkingskracht op klanten hebt. Een win-win situatie, toch?

€27,-
 

Inclusief btw

Leonie journal 2.png

Jouw host van de journalproeverij

Aangenaam, ik ben Leonie

 

 

Zie mij voor je als een creatieveling met een notebook, pen en een kop thee in haar hand. Schrijven is namelijk mijn spreekwoordelijke 'middle-name', want ik schrijf praktisch elke dag.

 

Journalen, verhalen en blogs schrijven, een baan in de online marketing, freelance tekstschrijver... ik heb inmiddels heel wat woorden op papier gezet in mijn leven.

Maar mijn favoriet? Dat blijft toch wel het journalen! Waarom?

Omdat ik hierdoor altijd in verbinding blijf met mezelf.

Ondertussen was ik al een tijdje bezig om een online bedrijf op te zetten. Ik volgde vele cursussen en online programma's en versterkte mijn skills. Maar op de één of andere manier lukt het me niet om de zogenoemde sweet spot te vinden.

 

Tot mijn businesscoach met een idee kwam. Waarom niet al je kwaliteiten, vaardigheden en opgedane kennis combineren in een community?

Zo gezegd, zo gedaan. Ik startte een testgroepje, deed alle voorbereidingen en de online community was geboren!

Maar zoals het een feestje betaamd, vier ik het niet alleen. Daarom is de online ondernemerscommunity er voor én door ondernemers. Zodat we samen kunnen groeien!

Creatieveling | Projector | Multi-passionate | Regeltante | Theelurper | Alpacalover

IMG_0783.heic

Van dagboek naar dankbaarheid

 

 

Waar mijn dagboek vroeger werd gevuld met alle frustraties en onzekerheden van het leven, is het in mijn volwassen leven omgetoverd naar een tool die me rust geeft. Waar een braindump me helpt om om mijn hoofd te legen, helpt dagelijkse dankbaarheid om stil te staan bij de mooie dingen in het leven.

En zo zijn er ontzettend veel manieren om te journalen. Je kunt het inzetten op jouw manier, want het is immers jouw feestje! 🤩

Leonie journal 3.png

Ondertussen was ik al een tijdje bezig om een online bedrijf op te zetten. Ik volgde vele cursussen en online programma's en versterkte mijn skills. Maar op de één of andere manier lukt het me niet om de zogenoemde sweet spot te vinden.

 

Tot mijn businesscoach met een idee kwam. Waarom niet al je kwaliteiten, vaardigheden en opgedane kennis combineren in een community?

Zo gezegd, zo gedaan. Ik startte een testgroepje, deed alle voorbereidingen en de online community was geboren!

Maar zoals het een feestje betaamd, vier ik het niet alleen. Daarom is de online ondernemerscommunity er voor én door ondernemers. Zodat we samen kunnen groeien!

Creatieveling | Projector | Multi-passionate | Regeltante | Theelurper | Alpacalover

IMG_0783.heic
Uitpakken geschenkdoos

Dit is wat er in je pakketje zit:

Toegang tot de

journalchallenge op Instagram

Waar ik lekker (gedoseerd, we willen de overwhelm voorkomen, haha!) aanvullende tips & tricks geef. Ook kun je hier vragen stellen en lekker connecten. De de deur staat een week lang voor je open! 

Werkbaar werkboek

Een smakelijk online boekje waarin alle opdrachten (én spreekwoordelijke taartjes) ​voor je klaarstaan. Elke dag doen we een journal-opdracht die gemiddeld 15 minuten van je tijd in neemt.

Horizon

Dit zijn de resultaten:

Rust in je hoofd

Wat zeg je daar, hoor je daar de vogeltjes fluiten in je hoofd? 

Juist! Want in de journalchallenge leer je hoe je rust in je hoofd creëert, waardoor je minder stress ervaart en alles met veel meer aandacht kunt doen. Want hoe fijn is het om een gesprek te kunnen voeren, zonder een 'to-do' loop die zich op de achtergrond afspeelt?

Helderheid & focus

Tijdens de journalchallenge ga ik je leren hoe je meer focus creëert. Door je hoofd vrij te maken van allerlei 'ballast', ga je helderder zien en weet je beter welke stappen je kunt zetten om je dromen en doelen te behalen. Het gevolg hiervan? Je gaat snellere resultaten behalen! Want wat je (specifieke) aandacht geeft, dat groeit! =) 

Waardevolle tools om meer in het moment te kunnen (be)leven

We zitten zoveel in ons hoofd... waardoor het leven een beetje aan ons voorbij gaat. We zijn een beetje een wandelend hoofd geworden!

Daarom besteden we in de journalproeverij aandacht aan aan hoe je momenten bewuster kunt beleven én voelen, met je hele lichaam. 

 

En dan denk je misschien, wat heeft dit met journalen te maken? Nou... dat ontdek je in de journal challenge =)

Een journalproeverij zeg je?

Green Cupcakes

Dagelijks journalen heeft ontzettend veel voordelen. Ik kan ze alle 101 voor je op gaan sommen, maar ik vind het belangrijk dat je gaat ontdekken wat voor jou werkt. Daar komt ook het idee van een proeverij vandaan. We gaan proeven van verschillende journal-technieken. En om er een extra leuk feestje van te maken: elke opdracht is gelinkt aan een soort taartje. Dit helpt je om dingen overzichtelijk, visueel (en feestelijk) te maken. 🥳

Veelgestelde vragen:

Voor wie is de journalchallenge?

Voel jij je aangesproken door de teksten hierboven? Dan is de challenge voor jou ;) Hoewel ik me met name focus op ondernemers, is journalen voor iedereen. Dus als jij je geïnspireerd voelt, doe dan gezellig mee!

Ik weet niet of ik de tijd wel heb...

Ja, het is een investering van tijd. Maar ook in jezelf. Gun het jezelf om het plezier en de vele voordelen van journalen te ontdekken! Daar ga je daarna juist de vruchten van plukken. En je gaat ook tijd overhouden. En daarnaast: je mag alles in de challenge doen wat voor jou werkt en resoneert. Het is jouw feestje!

Wanneer begint de journal challenge?

De journal challenge begint op maandag 16 oktober! Het duurt 7 dagen. And no worries: het zijn laagdrempelige journal-opdrachten! =)

Hoeveel tijd kost het me?

7 dagen lang krijg je een journal-opdracht van mij. Deze duurt gemiddeld 15 minuten. Wil je ook lekker actief zijn op de Instagram-pagina en al mijn aanvullende tips bewonderen? Reken er dan 15 minuutjes bij op. Maar no worries: alles is een maand lang te bekijken, dus ook na de week kun je nog zelf aan de slag.

Wil jij af van overwhelm
en een overvol hoofd?

 

En wil jij het leven (be)leven vanuit een plek van rust? Zodat het weer een overzichtelijk feestje wordt? Meld je vandaag nog aan voor de journalchallenge! We starten op maandag 16 oktober.

Zie ik je daar?

 

Buiten mediteren
bottom of page