top of page
Leonie die wijst.png

Whoehoe! Wat fantastisch dat jij kiest voor een leuker leven. Op deze pagina vind je mijn persoonlijke aanraders om het leven nét een beetje leuker maken. Kijk je mee? 

Jouw energie

Eén van de dingen die heel belangrijk is om optimaal van het leven te kunnen genieten en het YES-gevoel te ervaren? Het hebben van voldoende energie! Want zeg nou zelf... lusteloos op de bank hangen omdat je te weinig energie hebt om iets leuks te gaan doen... is ook niet echt leuk, toch? *zacht uitgedrukt*

En wist je dat je zelf al heel wat stappen kunt zetten, op de weg naar meer energie? Ik heb ze voor je uitgelicht!

Blog: '5 redenen waarom je te weinig energie hebt.'

Hier bespreek ik de 5 mogelijke redenen waarom je te weinig energie hebt. Want pas als je de oorzaak weet.. kun je de 'symptomen' aanpakken!

Lees je gezellig mee? Klik dan op de knop hieronder!

Masterclass 'Master je energie & geniet (meer) van het leven.

Merk je dat je vaak weinig energie hebt om écht van de kleine dingen in het leven te genieten? Loop jij jezelf constant voorbij? 

Na het volgen van deze Masterclass kun je direct de eerste stappen zetten om daar verandering in te brengen. Je leert onder andere grenzen stellen om hierdoor optimaal te kunnen genieten van het leven!

Toolkit: 'rust in je reet'

Herken je dat... Je hebt eindelijk besloten dat je even wat tijd voor jezelf mag nemen. Je schenkt een kop thee voor jezelf in en positioneert jezelf lekker op de bank. Maar dan... slaat de onrust toe. Je kunt toch niet zomaar stilzitten en zitten niksen?

 

In deze toolkit geef ik je letterlijk 'to-do's' om een momentje voor jezelf te nemen! Wat dacht je van een wandelmeditatie of lekker creatief bezig zijn om weer op te laden?

Neem jij genoeg tijd voor jezelf, om weer op te laden?
Liever luisteren?

In deze podcastaflevering bespreek ik waarom je goed in je energie moet zitten om het leven écht te beleven. Helemaal gratis te beluisteren!

Ben jij je echte zelf?

Want tja.... niet jezelf (kunnen) zijn is dodelijk vermoeiend. Je houdt een masker op, vindt het misschien eng op je échte zelf te laten zien... of weet je helemaal niet zo goed waar je nou écht blij van wordt. Hierdoor leid je misschien een leven die niet helemaal bij je past.

En daar is niks geks aan. Ik heb daar ook een lange autoweg voor moeten afleggen. Met die opgedane

rij-ervaring help ik je daarom graag op jouw weg naar jezelf. 

Blog: 'De waarde van het weten van je eigen waarden.'

Kun jij me vertellen wat voor jou belangrijk is in jouw leven? Wat jou persoonlijke waarden en regels zijn? Want als jij dit weet, dan kun jij de waarde van je leven sterk verbeteren. 

Lekker vaag hé? Lees maar lekker de blog die ik heb geschreven door op de knop hieronder te klikken. Daar leg ik het wél in heldere taal voor je uit.

Echt doen hoor, je persoonlijke waarden is één van de basiselementen van je leven.

COMING SOON

Online boekje:

'Van no-spiratie naar schrijfspiratie: 11 ideeën om over te journalen.'

Oftewel: breng dat onrustige hoofd van je tot rust en ontdek al schrijvend het YES-gevoel in jezelf.

Want ik geloof dat schrijven bijdraagt aan het zo optimaal mogelijk beleven van je leven! Daarom geef ik in dit online boekje 11 ideeën om over te schrijven [ofwel journalen], zodat je meer inzicht krijgt in jezelf én je leven.

Online product: 'Ontdek al schrijvend je persoonlijke waarden en maak keuzes die bij jou passen.'

Houd je vast... want het komt er binnenkort aan 🥳

COMING SOON

Een journal kopen?

Bekijk hier mijn ontworpen notebooks én journals! Door mij gemaakt, bezorgd door Amazon =)

MY DAILY WRITE _ POST INSTAGRAM.png

Connect with me

  • TikTok
  • Instagram

Zilvermint Media | Kerkweg 115 | 7887 BD Erica | kvk-nummer: 66054761 | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring

bottom of page