top of page

Hi, ik ben Leonie

Een alpaca- en theeliefhebber, een schrijver en een creatieveling. Maar vooral: iemand die jou wil inspireren om jezelf te zijn en je hart te volgen.

✨ Want dat is wat ik zelf ook heb gedaan. Een half jaar geleden leverde ik de sleutel van mijn huis in en had ik de laatste werkdag op mijn werk. Na de nodige renovaties aan de camper reed ik vanuit Nederland naar Portugal. De beste keuze die ik ooit heb gemaakt ✌🏻

En als er iets is wat me deze hele reis heeft geleerd, is dat het leven zoveel te bieden heeft! En dit kan al zitten in kleine stapjes die je zet.. of kleine veranderingen die je aanbrengt in je leven. En daar wil ik je graag mee inspireren!

Foto Leonie _ Beleef het leven

Een kleine throwback...

Begin 2022 besloot ik om mijn leven om te gooien. Ik verkocht mijn huis, zegde mijn baan op en reed weg uit een opgeknapte camper uit 1992! Mijn voorlopige eindbestemming? Portugal! 

 

Het voelde namelijk alsof ik ‘vast’ zat. Ik wilde meer het leven gaan beleven. En het leven creëren dat bij mij past. Deze hele reis van loslaten en luisteren naar mijn hart leerde mij één ding: er valt zoveel te ontdekken in het leven! 

 

Want je kunt jouw leven leven zoals jij dat wilt! Alleen… soms kom je in die sleur terecht. Totdat je op een gegeven moment denkt: ‘is dit het nou?’

 

Wat nou als ik je zou vertellen dat genieten van het leven net buiten je eigen gestelde kaders ligt? Je moet het alleen nog gaan ontdekken! Via deze website geef ik je alle tools om meer het leven te gaan leven. Kijk je mee?

Een inkijkje in mijn reis...

#funfacts

#1 Je kunt stellen dat schrijven mijn middle name is. Lekker journallen, lijstjes maken of het schrijven van een blog of boek: ik doe het allemaal. Het liefst met een kop thee erbij. ;)

 

#2 Ik ben helemaal weg van alpaca’s. Sterker nog: het is mijn eigen personal brand geworden onder vrienden en familie. Als mensen een alpaca of lama zien, denken ze aan mij! En dat is ook terug te zien in alle kaartjes, cadeautjes en knuffels die ik krijg en heb. 

 

#3 Ik ben een rasechte introvert én hoogsensitief (me-time required!), maar tegelijkertijd geniet ik ontzettend van sociaal doen én van het doen en ontdekken van nieuwe dingen. Je kunt je vast voorstellen dat ik constant aan het balanceren ben tussen deze twee elementen, haha! Oh en voor als het je interesseert.. in de Human Design termen ben ik een projector!

Waarom en hoe ik mijn leven omgooide? Luister dan naar deze podcastaflevering.

Wil je weten...

Ook een boeken nerd?

Op deze pagina heb ik al mijn boekentips voor je verzameld. Dit zijn boeken die ik minimaal twee keer heb herlezen en je graag aanraadt! 

Leo met boek.png

Connect with me

  • Pinterest
  • Instagram

Zilvermint Media | Kerkweg 115 | 7887 BD Erica | kvk-nummer: 66054761 | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring

bottom of page