top of page

11 to do's voor een girly girls night!

Bijgewerkt op: 24 jun. 2023

Whaaa! Jij wilt graag dé ideale girls night met je vriendinnen? I got you! Ik geef je 11 activiteiten die je sowieso moet doen. Scroll voor meer!Verzamel je bestie(s)

Want het leukste is om girls night met je vriendinnen te doen. Even lekker in die vrouwelijke energie stappen, lachen én ontspannen.


Proosten maar!

Verzamel al je kussens, knuffels en dekentjes (of misschien zelfs een luchtbed of ras) en leg ze in de woonkamer, want het is tijd voor movie night! Schrijf vervolgens allemaal je lievelingsfilm op (die je al tien keer gezien hebt, maar nog steeds leuk is) en trek één briefje met de film die je gaat kijken. Geen inspiratie of te lui om een film te bedenken? Hieronder een lijstje met girly girls night movies.Breng kleur in je leven

Neem allemaal één of meerdere kleurtjes nagellak mee en lak alle nagels in een andere kleur! Daar wordt je toch helemaal vrolijk van? Doe ondertussen een maskertje en dan is je huid ook gelijk weer heerlijk zacht en verzorgd! Vergeet niet om ondertussen een girly playlist op en zing keihard mee op vrouw empouwerende liedjes!


Pinterest reproduction

Hé, watte? Ja, ik gooi er een zelfverzonnen term in. Ga naar Pinterest, zoek daar een gekke of creatieve foto op en maak deze na! Of extra leuk: zoek een filmpje of challenge op TikTok op en maak deze na! Lachen, gieren, brullen gegarandeerd!

Wil je graag direct bij alle inspiratie uitkomen? Ik heb een heel Pinterest bord voor je samengesteld met creatieve foto’s.

Pop die popcorn

En zet je schrap voor movie night! En voor extra variatie: voeg wat marshmellows, zoute prepsels of m&ms toe, zoals in dit voorbeeld is gedaan. Of maak een heel bord met popcorn en overheerlijke snacks. Yummie!


Movie night

Verzamel al je kussens, knuffels en dekentjes (of misschien zelfs een luchtbed of matras) en leg ze in de woonkamer, want het is tijd voor movie night! Schrijf vervolgens allemaal je girly film op (die je al tien keer gezien hebt, maar nog steeds leuk is) en trek één briefje met de film die je gaat kijken. Geen inspiratie of te lui om een film te bedenken? Hieronder een lijstje met girly girls night movies.


Geef elkaar een big hug

En bedank elkaar voor de gezellige avond! Vertel ook zeker even wat je elkaar waardeert. Voor extra bonding.


Hieronder nog even alle activiteiten op een rijtje. Print ‘m uit! Zo kun je geen enkele activiteit vergeten!

Laat je hieronder even weten hoe je girly girls night was? ;)

7 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page