top of page

5 bucketlist activiteiten voor thuis

Bijgewerkt op: 24 jun. 2023

Ben je wel in voor een toffe bucketlist activiteit? Maar wil je hiervoor het huis niet uit? I got you! Ik geef je vijf creatieve bucketlist ideeën die je thuis kunt uitvoeren.
Laten we van start gaan...


1. Stuur een brief naar een vreemde

Pak er pen en papier bij en schrijf een leuke brief. Vertel iets over jezelf, geef een toffe tip of stel de persoon een vraag. Ga vervolgens naar Google Maps, kies een random adres en versturen maar! En dan maar afwachten of die persoon je een brief terug gaat sturen...


Geen zin om een vreemde een brief te sturen? Stuur er dan één naar jezelf! Kies lieve en motiverende woorden, zodat je blij wordt als je de brief weer ontvangt.

2. Schrijf een liedje

En nee, deze hoeft niet perfect te zijn. Sterker nog, ik daag je uit om deze zo imperfect mogelijk te maken. Schrijf eerst wat random zinnetje op een papiertje. Bijvoorbeeld over het leven, je gevoelens of over de bucketlist activiteiten in dit artikel. Pak er daarna een instrument bij en ga net zolang stoeien tot er een deuntje uitkomt. Geen instrument bij de hand? Klap met je handen op de tafel of klingel met een lepel tegen een glas aan. Je kunt een melodie maken van alles om je heen ;).


3. Creëer je eigen fotoshoot

Ja, gewoon thuis, in je woonkamer. Pak je telefoon, zet deze op een statief, stel de timer in en hoppa! Je bent klaar om wat gekke foto's te maken. Je kunt er ook een hele creatieve fotoshoot van maken. Wat dacht je van confetti, bellenblazen, bloemen of bladeren uit de tuin?


Wil je wat meer inspiratie? Ik heb een heel Pinterest-bord voor je samengesteld rondom een creatieve doe-het-zelf fotoshoot. Zeker de moeite waard om te bekijken!

4. Stap onder de douche met je sokken aan

Omdat het kan... ;)5. Maak een tijdcapsule

Zoek een mooie doos of box, begraaf deze in de tuin en maak 'm over x aantal jaar weer open. Een aantal ideeën om in de tijdcapsule te stoppen:

  • De krant van vandaag. Of print een aantal bijzondere nieuwsartikelen uit en stop deze erin.

  • Een leuke foto! Stop er een leuke selfie in of maak een foto van iets wat heel typerend is voor deze periode.

  • Een brief die je aan jezelf hebt geschreven.

  • Wat random voorwerpen.

Zoek vervolgens een mooi plekje in de tuin om de box te begraven. Check wel even of het doosje geschikt is voor onder de grond. Je kunt het doosje ook ergens verstoppen op zolder. Wat jij wilt!


Whoehoe, dat waren 5 bucketlist ideeën voor thuis! Heb je nog mooie aanvullingen? Laat het dan weten in de comments hieronder! :)

Wil je meer bucketlist-inspiratie ontvangen? Schrijf je dan in voor mijn wekelijkse inspiratie-mail!
15 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page