top of page

(Be)leef het leven met deze affirmaties

Bijgewerkt op: 24 jun. 2023

Wellicht denk je: is dit het nou? Of misschien is het leven een beetje een saai of een sleur geworden? Dan is het tijd om uit die mindset aan te komen. Het leven heeft namelijk zoveel moois te bieden! Er is heel veel te ontdekken en te ervaren. Maar vaak staat ons hoofd in de weg. Herkenbaar? Let me help you!Eén van de manieren waarop jij je mindset positief kunt veranderen? Dat is door het luisteren (en uitspreken) van affirmaties: motiverende en positieve zinnen.

Affirmaties affirmeren

Door ze vaak genoeg te herhalen, ga je de gedachte aannemen en geloven. Bovendien helpt het je ook om weer in die positieve mindset te komen. Daarom heb ik een lijstje met positieve affirmaties voor je opgesteld! Zoek een rustig plekje, adem even een paar keer diep in en uit en zeg deze affirmaties hardop:Hoe voelt het?

Het meest effectief is om de affirmaties dagelijks te herhalen, zodat het onderdeel wordt van het onderbewuste. En het meest belangrijke? Je moet het gaan geloven én voelen. Verwacht daarom geen wonderen na ze één keer gelezen of opgezegd te hebben. Maak het onderdeel van je dagelijkse ritueel.


Hoe voelt het?

Luister je liever? Dat kan! In onderstaande podcast aflevering noem ik 30 affirmaties voor je op, om meer het leven te gaan (be)leven!


Extra tip: verzamel je eigen affirmaties en neem ze op met je telefoon!

6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page