top of page

Meer rust in je reet? Koop deze toolkit!

Bijgewerkt op: 24 jun. 2023

Whaaa, hij staat online hoor: de 'Rust in je Reet Toolkit'. Want in ons drukke leven is het belangrijk om tijd voor jezelf te nemen en te ontspannen. En daar help ik je mee op weg! Door de tools uit deze toolkit kun jij lekker uit je hoofd komen. Want als jij van tijd tot tijd je rust pakt, kun je later juist weer veel productiever zijn! En daardoor ben je ook nog eens leuker, energieker en opgewekter persoon. Dat wil je toch? Lees verder voor meer informatie!


Herken je dat...

Je hebt eindelijk besloten dat jij nú even wat tijd voor jezelf mag nemen. 🫖 Je schenkt een kop thee voor jezelf in en positioneert jezelf lekker op de bank. Maar dan... slaat de onrust toe. Het to-do lijstje in je hoofd stapelt zich alleen maar op en allerhande gedachten komen naar boven. Je kunt toch niet zomaar stilzitten en zitten niksen?


Oftewel: Je voelt je vaak overweldigd en druk, maar weet ook niet wat je kunt doen om écht tot rust te komen.


Maar wist je dat er nog veel meer mogelijkheden zijn om weer op te laden? Dat je daarvoor niet per se hoeft stil te zitten? Want ik kan zelf ook niet stilzitten… maar juist door actieve ontspanningsoefeningen te doen, kan ik mentaal weer opladen.


Dé tools die voor mij werken

Om te voorkomen dat ik mezelf voorbijloop, heb ik namelijk altijd mijn eigen tools bij de hand die ik kan doen om even tijd voor mezelf te nemen en weer op te laden. Om zo een leuker persoon voor mezelf én mijn omgeving te zijn. En dat gun ik jouw natuurlijk ook! Daarom heb ik deze koolkit voor je samengesteld. Doe je mee?


Zie het als een online doosje...

Waar je iets uit kunt halen als jij daar behoefte aan hebt. Voor als je bijvoorbeeld een momentje voor jezelf wilt nemen, maar niet kunt stilzitten op de bank. Neem die tijd voor jezelf, pak een oefening uit de toolkit erbij en kom zo even tot rust.


Wat vind je in de toolkit?

Een wandelmeditatie, schrijfoefeningen om rust én helderheid in je hoofd te creëren, meditatie schilderoefeningen, creatieve knip- en plaksessies. Do I need to say more?

Ja... want als bonus heb ik ook nog een persoonlijke peptalk toegevoegd, waarin ik je vertel dat je heus wel even niks mag doen. Want dat verdien je 😉 Wil je weten wat er exact in de toolkit zit? Dan raad ik je aan om deze pagina eens te bewonderen. ;)

Hoe gebruik je de toolkit?

Het gebruik van de "Rust in je Reet" Toolkit is héél gemakkelijk! Alles staat voor je klaar in Huddle [een online-leeromgeving]. Maar deze toolkit is geen cursus want je van a tot z hoeft te volgen. Het is echt bedoeld om één dingetje uit te doen wanneer jij daar zin in hebt. Even een ommetje maken? Doe dan de wandelmeditatie! Vind je het leuk om even creatief bezig te zijn? Ga dan meditatief schilderen of scrapbooken.

Je kunt de toolkit kijken op je laptop, maar ook op je telefoon én tablet. Bovendien heeft Huddle ook een eigen app, wel net zo gemakkelijk!

Dus... gun jij regelmatig een momentje voor jezelf? Oftewel: doe je mee? Gun jij het jezelf om weer lekker tot rust te komen? Om vrolijker en energieker in het leven te staan? Het leven zo optimaal mogelijk te beleven?

6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page