top of page

Ben jij ook toe aan meer rust in je reet?

Kom lekker tot rust zonder het contante gevoel van onrust.

Leo lege kop 2.png

"Ik ben zo moe.. maar ik moet dit én dat nog doen..."

Je hebt eindelijk besloten dat jij nú even wat tijd voor jezelf mag nemen. Je schenkt een kop thee voor jezelf in en positioneert jezelf lekker op de bank. Maar dan... slaat de onrust toe. Het to-do lijstje in je hoofd stapelt zich alleen maar op en allerhande gedachten komen naar boven. Je kunt toch niet zomaar stilzitten en zitten niksen?

 

Oftewel: Je voelt je vaak overweldigd en druk, maar weet ook niet wat je kunt doen om écht tot rust te komen.

Daarnaast...

  • Weet je dat je rust moet nemen, maar zodra je stil komt te zitten volgt er alleen maar een gevoel van onrust. Je moét iets doen.

  • Je voelt je vaak schuldig als je tijd voor jezelf neemt en ‘niks’ doet. Want: 'Zonde van mijn tijd!'

  • Je hebt moeite om te ontspannen door alle chaos in je hoofd.

 

Maar als je niet weet hoe jij jezelf op kunt laden… dan voel jij je lusteloos en prikkelbaar. Je hebt vaak té weinig energie om echt te genieten van het leven, je hoofd zit vol en je hebt het gevoel dat je overloopt. 

Wat nou als ik je zou vertellen dat er veel meer mogelijkheden zijn om weer op te laden? 

 

En nee, ik ga je niet vertellen hoe je stil moet zitten op de bank. Maar we gaan daadwerkelijk aan de slag om juist weer rust te ervaren.

 

Huh?

 

Ja… want er zijn meerdere manieren om weer mentaal weer op te laden, daarvoor hoef je niet alleen op de bank te zitten en ‘niks’ te doen. 

 

Want he-le-maal niks doen zorgt er juist vaak voor dat jij je rusteloos voelt. In de loop der jaren heb ik diverse manieren gevonden en ontwikkeld om lekker op te laden. En mijn top drie methodes deel ik graag met je!

Toolkit #rustinjereet

Door de tools uit het ‘Rust in je reet’ toolkit kun jij je gedachten lekker uit je hoofd komen. Door onder andere creatief bezig te zijn ga je (langzamerhand) een gevoel van rust ervaren.

 

Want als jij van tijd tot tijd je rust pakt, kun je later juist weer veel productiever zijn! En daardoor ben je ook nog eens leuker, energieker en opgewekter persoon. Dat wil je toch?

Zie het als een klein doosje met allerlei tools. Te onrustig om stil te zitten? Neem een momentje voor jezelf, pak een oefening uit de toolkit erbij en kom zo even tot rust.

✓ Je krijgt diverse tools, tips & tricks aangereikt die je helpen om weer op te laden, om zo energieker door het leven te gaan en het YES-gevoel te ervaren 🥳.

✓Schrijfoefeningen, meditaties en creatieve oefeningen om zo lekker uit je hoofd te komen.

✓ Toffe bonussen om jezelf nu eens écht die rust te gunnen.

Leo's koptelefoon ding voor website.png

Met deze toolkit heb je rust in handen… want daarna…

Weet je hoe je rust in je reet creëert

Oftewel: welke mogelijkheden er zijn om je hoofd tot rust te brengen. Bovendien heb je tijdens het gebruiken van de toolkit geëxperimenteerd met verschillende ‘tot rust kom’ mogelijkheden. Ga je voor een wandelmeditaties, een schilder- of schrijfoefening?

Weet je wat voor jou werkt

Heel eerlijk? De enige manier om te ontdekken of iets voor je werkt, is door het te doen. Met de toolkit ben je lekker zelf aan de slag gegaan én heb je ontdekt of een bepaalde methode wel of niet voor je werkt. 

Stroomt het leven meer & gaat alles gemakkelijker

Jij begrijpt dat je tijd voor jezelf moet (mag) nemen. Want jouw gemoedstoestand en persoonlijke welzijn gaat voor alles. Als jij je goed voelt, dan gaat het leven meer stromen. Je voelt je vrolijker, bent productiever én krijgt meer gedaan in het leven. 

Maar Leo… wat houdt die Rust in je reet toolkit nou eigenlijk precies in?

Goede vraag! Ik geef je mijn top drie tools die mij dagelijks helpen om mentaal weer op te laden. En in die drie oefeningen gaan we op een laagdrempelige manier 'rusten'. Nadat ik je een liefdevolle peptalk heb gegeven zodat jij jezelf ook die rust gaat gunnen... ga je over naar de drie oefeningen op een laagdrempelige manier te 'rusten'.

Leo hmm.png

1

Dump die gedachten op papier

Eindeloze to-do lijstjes, dingen die je nog wilt doen en regelen… onzekere gedachten die maar in je hoofd blijven spoken. Voordat je tot rust kunt komen, is het belangrijk om al die gedachten tot rust te brengen. Vergelijk het een beetje met de golfjes op een meer of rivier. Het water moet eerst tot stilstand komen, wil je helder kunnen zien.

 

 Daarom gaan we eerst lekker journalen en alles uit je hoofd halen. Ik leg je alles uit door middel van video's.

2

Naar binnen keren door te bewegen

Herken je dat… je wilt mediteren. Even naar binnen keren. Of even rustig een filmpje kijken. Maar je wordt supersnel afgeleid. Wist je dat je ook heel goed een wandelmeditatie kunt doen? Eenmaal thuis ben je voorzien van een hoofd dat tot rust is gekomen. Én een voldaan gevoel omdat je lekker in beweging bent geweest. Zet het filmpje op en ga lekker naar buiten.

3

Lekker met je handen werken

Hier gaan we lekker met diverse materialen aan de slag. Het doel is niet het eindresultaat, maar het punt is dat je lekker bezig bent met materialen. Want wist je dat er zoiets bestaat uit meditatief schilderen en scrapbooken? Juist! Heel rustgevend.. kan ik je vertellen.

En no worries.. ik neem je (in een video) stap voor stap mee en houd het lekker laagdrempelig.

Dit zijn de tools die je krijgt...

#Mind your mind

Omdat ik een stukje mindset en inzicht in jezelf ook heel belangrijk vind, ga ik daar in deze filmpjes lekker over babbelen. Want: voorkomen = beter dan genezen.

#Orde creëren in de chaos in je hoofd

Heb je een vol en druk hoofd? Tijd om wat ruimte te maken! In deze module gaan [door middel van schrijfoefeningen] ons hoofd legen en orde creëren in de chaos in ons hoofd.

#Wandelmeditatie

Vind je het lastig om stil te zitten en te mediteren tegelijk? Vliegen je gedachten alle kanten op? Doe dan de wandelmeditatie! Door te bewegen maak je endorfines aan die je humeur verbeteren en stress verminderen.

#Met de kwast in de hand

Yes, we gaan uit ons hoofd komen door meditatief te schilderen. Niet toewerken naar een eindresultaat, maar lekker aan de slag met een kwastje en wat verf. Ik heb meerdere filmpjes voor je!

#Lekker knippen en plakken

In deze optie gaan wlekker knippen en plakken én aan de slag met verschillende materialen. Het wordt ook wel scrapbooken genoemd. Niet te veel nadenken, gewoon gaan doen!

#Bonussen

Vind je het lastig om een momentje voor jezelf te nemen? Voel jij je snel schuldig? Dan is de Persoonlijke Peptalk, waarin ik je [liefdevol] vertel dat je heus wel even niks mag doen, voor jou! Daarnaast heb ik nog een inspiratiebox voor [jawel] meer Rust in je Reet inspiratie.

Waarom deze toolkit uniek is:

Image by Kristine Cinate

Ik geef je ook een stukje mindset + empowerment mee

Want tot rust komen vergt ook een stukje verandering en inzichten in jezelf. Daarom motiveer ik je graag om dat vertrouwen en de gun-factor voor jezelf te creëren. 

Oftewel: je krijgt the whole package. Je gaat én lekker journalen, én je krijgt meer inzicht in jezelf én lekker creatief bezig. Niet meer opzoek op internet naar ideeën om op te laden. Het staat allemaal voor je klaar!

Confetti foto.jpg

Pakketje met allerlei tools, persoonlijk door mij samengesteld

Als multi-passionate vind ik ongeveer ALLES leuk om te doen én te proberen. Daarnaast ben ik ook hoogsensitief, wat betekent dat ik meer tijd en rust nodig heb om prikkels te verwerken. Dit betekent dat ik zo’n beetje alle dingen al heb geprobeerd die kunnen helpen om tot rust te komen. In deze toolkit vind je mijn top vijf die ik dagelijks en/of wekelijks toepas, omdat ze werken!

Image by Roman Kraft

Je kunt de tools blijven gebruiken + toepassen

Want ze zijn voor meerdere keren toepasbaar. Je kunt de oefeningen twee, drie of zelfs tien keer doen, de insteek blijft hetzelfde: tijd én rust voor jezelf nemen.

Met als resultaat: een opgeruimd hoofd en meer energie om het leven te beleven. Want dat is waar we naartoe willen! :)

 

Good to know: de toolkit is te volgen via de online leeromgeving Huddle. Even inloggen én je kunt direct aan de slag.

Profiteer nu!

€39,-

Deze koolkit is voor jou als je...

Als je even naar binnen wilt keren. Als je even tot rust wilt komen. Als je het leuk vindt om even iets creatiefs te doen, zonder daar direct een resultaat aan te hangen. Als je snel wordt afgeleid. Als je het moeilijk vindt om stil te zitten. Als je even weer wilt opladen.

 

Oftewel: voor iedereen die op een laagdrempelige manier een momentje voor zichzelf wil nemen. Om zo energieker én productiever te zijn. 

Do I need to say more?

Hi, ik ben Leonie

Een alpaca- en theeliefhebber, een schrijver en een creatieveling. Maar vooral: iemand die jou wil inspireren om jezelf te zijn en het leven ten volste te beleven.

✨ Want dat is ook wat ik doe! Maar als introvert, hoogsensitief én multi-passionate persoon (die ongeveer 1001 hobby's heeft en alles tegelijk wil doen) is het voor mij soms een uitdaging om rust te nemen. ✌🏻

 

Ik houd van nieuwe dingen ontdekken, heb altijd honderden ideeën en wil zoveel mogelijk uit het leven halen. Maar ik weet ook dat mijn energie beperkt is en ik op tijd rust moet nemen om vrolijk en opgeladen door het leven te kunnen gaan. 

 

Om te voorkomen dat ik mezelf voorbijloop, heb ik altijd mijn eigen tools bij de hand die ik kan doen om even tijd voor mezelf te nemen en weer op te laden. Om zo een leuker persoon voor mezelf én mijn omgeving te zijn. 
En dat gun ik jouw natuurlijk ook! Daarom heb ik deze koolkit voor je samengesteld. Doe je mee?

Foto Leonie _ Beleef het leven

Waarom NU meedoen?

Omdat het zo gezellig is…. 

 

Uiteraard ook. Maar nee: omdat jij NU tot rust wilt komen. Omdat je klaar bent met dat onrustige gevoel. Omdat jij jezelf toe wilt staan om meer momenten voor jezelf te nemen. Omdat je graag rust wilt nemen, om daarna juist veel productiever en energieker door het leven te gaan.

 

En daarnaast… is dit de toolkit 1.0. Maar er liggen ook plannen voor een toolkit 2.0. Als jij mijn 1.0 versie aanschaft, zal ik je belonen voor je vertrouwen! Je krijgt automatisch de updates en bonussen erbij. Leuke deal toch? 

Leonie die wijst.png

Veelgestelde vragen

Hoelang heb ik toegang tot de toolkit?

Ik kan niet zeggen levenslang… want wie weet wat er in de tussentijd allemaal gebeurt! Maar in principe heb je eindeloze toegang tot deze mooie tools! De oefeningen zijn altijd te her-gebruiken.

Welke materialen heb ik nodig?

Het leukste is dat je wat kwasten en wat verf in huis hebt of haalt… (haal het bijvoorbeeld voor een klein prijsje bij de Action!). Maar je kunt het ook gewoon doen met de materialen die je in huis hebt. Zoek wat mooie stiften, markers of wat dan ook…. Het gaat er om dat je lekker bezig bent!

Voor wie is deze toolkit?

Deze toolkit is ideaal voor jou als je…

Als je even naar binnen wilt keren. Als je even tot rust wilt komen. Als je het leuk vindt om even iets creatiefs te doen, zonder daar direct een resultaat aan te hangen. Als je snel wordt afgeleid. Als je het moeilijk vindt om stil te zitten. Als je even weer wilt opladen. Oftewel: voor iedereen die op een laagdrempelige manier een momentje voor zichzelf wil nemen.

Hoeveel kost de koolkit?

Voor slechts €39 is de toolkit van jou! Direct beschikbaar via de online leeromgeving Huddle. Na bestellen krijg je de inloggegevens in de mail.

Ja maar... 'ik heb geen tijd.'

Het hele punt van deze toolkit is dat jij de tijd voor jezelf gaat nemen. Want jouw gemoedstoestand en persoonlijke welzijn gaat voor alles. Als jij je goed voelt, dan gaat het leven meer stromen. Je voelt je vrolijker én krijgt meer gedaan in het leven. 

 

En daarnaast: hoe zal je leven er over een half jaar uit zien als je maar door blijft gaan, zonder rust te nemen? Tijd om die grenzen te stellen om te voorkomen dat je overspannen (of erger: in een burn-out) raakt. 

Ik ben niet zo creatief aangelegd, is het dan wel voor mij?

Uiteraard! Het gaat in deze toolkit niet om het eindresultaat. Het gaat om de uitvoering. Dat jij de dingen doet waar je lekker van tot rust komt. En loop je vaak tegen perfectionisme aan? No worries, ook hier help ik je mee op weg! 

Hoeveel tijd kost het me?

Zoveel tijd als jij eraan wilt besteden! 

Wat als blijkt dat het niks voor mij is?

Dan krijg je gewoon je geld terug. Want ik vind het helemaal niks als jij het helemaal niks vindt. Hebben we beiden niet zoveel aan. =) 

Hoe volg ik de toolkit?

Na je aankoop ontvang je de link en inloggegevens van de leeromgeving Huddle. Hier vind je alle filmpjes! Te bekijken wanneer het jou uitkomt. Oftewel: wanneer je een momentje voor jezelf neemt ;)

Niet goed = 100% geld terug

Ik heb deze toolkit met liefde gemaakt. Speciaal voor jou, omdat ik voel dat je er zeker baat bij kunt hebben. Maar vind je het stiekem he-le-maal niks? Dan kan ik ook met liefde beloven dat jij gewoon je geld terugkrijgt. Want ik ben hier om je te inspireren, niet om te irriteren ;). 

& je krijgt ook nog deze leuke bonussen...

Persoonlijke Peptalk [audio]

Als BONUS bij deze toolkit krijg je er ook nog eens een persoonlijke peptalk bij. Een liefdevolle peptalk die vertelt dat je heus wel even niks mag doen, op dit moment.

 

Luister deze peptalk als jij het even nodig hebt en gun jezelf daarna lekker dat rustmomentje.

Hele lijst aan inspiratie

[PDF]

Een wandelmeditatie, je hoofd leegmaken door te schrijven, aan de slag met verf en andere materialen... dat is wat je in deze toolkit vindt. Maar er zijn natuurlijk véél meer manieren om uit je hoofd te komen én tot rust te komen. Daarom geef ik je nog een hele lijst aan inspiratie.

 

Zo kun je verder experimenteren en kijken wat voor jou werkt.

Kies jij voor jezelf?

Oftewel: doe je mee? Gun jij het jezelf om weer lekker tot rust te komen? Om vrolijker en energieker in het leven te staan? Het leven zo optimaal mogelijk te beleven?

bottom of page