top of page

2 PLEKKEN OPEN

Heb jij behoefte aan een zuurstok achter de deur?

Heb jij al iets heel lang in je hoofd... maar begin je er op de één of andere manier maar niet aan? Weet jij heus wel welke stappen je moet zetten? Maar is er steeds iets waardoor jij je laat tegenhouden? 

Oftewel: heb jij die stok achter de deur nodig om écht in actie te komen?

Twee zuurstokken Leo.png

"Ja, nee... volgende week ga ik er écht mee aan de slag."

Je weet heus wel dat je in actie moet komen. Sterker nog: dat ene speelt al zolang door je hoofd, maar je begint er op de één of andere manier maar niet aan. Tegelijkertijd word je helemaal gek van dat irritante stemmetje in je hoofd. En van het gevoel dat jij jezelf constant teleurstelt. Daarnaast vind je elke keer wel smoesjes om het uit te stellen...

 

 Conclusie: je doet het maar niet en je bent er gewoon zuur van. 

Oftewel...

 • Je hebt genoeg kennis over het onderwerp, alleen... je blijft hangen in het niet-doen-en-hoe-toe-te-passen-fase.

 • Wil je héél graag, maar begin je er op de één of andere manier maar niet aan?

 • Weet je heus dat je een stok achter de deur nodig hebt om nu écht te starten met datgene wat je al zolang in je hoofd hebt?

 • Je krijgt stiekem een beetje een weeïg onderbuikgevoel omdat je het spannend vindt. Wat zullen anderen ervan denken? En: is dit wel wat voor mij?

 

'Ga het gewoon doen!'

 

Een uitspraak die je gerust uit mijn mond kunt horen komen. Maar toch: ik weet (uit eigen ervaring) dat het gemakkelijker gezegd dan gedaan is. Want achter de 'gewoon gaan doen' zit veel meer. Je hebt wellicht te maken met beperkende overtuigingen en gedachten. Misschien vind je het een beetje spannend. Of is het een 'ach, komt nog wel!' Je blijft maar uitstellen, totdat je een jaar verder bent en het nog steeds niet gedaan hebt. Je doet nog steeds datgene wat je altijd deed en er is nog niks verandert. 

Wat als ik je zou vertellen...

Dat er een manier is om wél in actie te komen?

Want de reden dat mensen niet datgene gaan doen wat ze zo graag willen doen....

Is omdat de motivatie of urgentie vaak niet hoog genoeg is.

Ja, dat lees je goed.

Want wist je dat ongeveer 95% van ons gedrag onbewust en automatisch is? Zie het een beetje als een mp3-speler. Je drukt op de knop en het gedrag wordt automatisch afgespeeld.

Daarom is het zo belangrijk om bewust ons gedrag te veranderen, om zo nieuwe gewoonten aan te leren én datgene doen wat we graag willen doen. Daarvoor hebben we een stuk achter de deur nodig. Want: "Mensen hebben geen hekel aan veranderen, maar een hekel aan verliezen." (uit het boek: Dromen, Durven, Doen van Ben Tiggelaar).

Leonie die wijst.png

Mini-traject 'De zuurstokstopper'

Uit je hoofd, in de actiemodus! Dat is waar de zuurstokstopper je bij gaat helpen. Of het nou gaat om het beginnen van een podcast, beginnen met schrijven aan een boek, de keuze om een mooie reis te maken door Europa of om nu écht voor jezelf te gaan kiezen. Ik ben je stok achter de deur! 

✓ Je beslist zelf wat je gaat doen, maar ik denk mee in het zetten van de stappen ernaartoe en houd je accountable ;).

✓ Samen zorgen we ervoor dat je in beweging komt! Want als je eenmaal in beweging bent, gaat het balletje vanzelf rollen.
✓ Ik moedig je met veel enthousiasme aan, 

Zuurstok stopper _ met kader.png

Aan het eind van dit mini-traject heb je:

Ontdekt wat je tegenhoudt...

Inzicht in jezelf is heel belangrijk. Want waarom wil je dit zo graag? Welk gevoel gaat dit je opleveren? En waarom is het tot nu toe nog niet gelukt? Als jij hier inzicht in hebt, ben jij je bewust van je eigen patronen én motivatie. Hierdoor is het gemakkelijker om je doelen te behalen. Je weet immers exact waarom en waarvoor je het doet.

Een stappenplan in handen...

Dat werkt voor jou.

Want de reden waarom we dingen vaak niet afmaken? 
Omdat we de stappen te groot maken. Of doordat er iets schuurt, omdat het nét niet helemaal bij ons past. Door alles in kleine stappen te zetten, voelt het behapbaar. Steeds een mini-stapje (uit je comfortzone), zodat het niet te groots voelt.

Meer zelfvertrouwen én een gevoel van euforie!

Herken je dat... je hebt al zolang iets te doen waar je tegenop kijkt. Als je het dan gedaan is, voel je de opluchting. 'Zo erg was het nou ook weer niet!' Je bent trots dat je het hebt gedaan.

En ditzelfde gevoel ga je ook ervaren nadat je de eerste stappen hebt gezet naar je droom of verlangen. Stel je maar eens voor.. hoe voel jij je als je het hebt gedaan wat je wilde én er vervolgens op terugkijkt? ;)

Maar Leo… wat houdt dat Zuurstok-traject van je nou precies in?

Leo hmm.png

Goede vraag! Dit mini-traject duurt één maand en is bedoeld om dingen in gang te zetten. Want als je eenmaal in beweging bent, dan gaat het balletje vaak wel rollen! Maar.. let op: ik heb maar twee plekjes per maand vrij. Dus claim die spot direct! ;)

 

Dit is wat je in het zuurstok-stopper traject krijgt:

3 online calls

[van 30 minuten]

Om die stok achter de deur te kunnen zijn, moet ik uiteraard wel weten waar jij je mee bezig gaat houden. Want: ik ga je accountable houden! Daarom beginnen we met een aftrap, waarin we samen bespreken waarom je dit wilt en wat je eerste stappen gaan zijn.

 

Verder hebben we tussendoor een boost-call en eindigen we met een kop thee waarbij we de boel gezellig gaan evalueren.

Wekelijkse check-in

[Via E-mail of WhatsApp]

De weg naar nieuwe gewoonten kan soms spannend zijn. Het kan ook eenzaam voelen. Daarom check ik wekelijks even bij je in, om je zo verder op weg te helpen en wat vragen te beantwoorden. En uiteraard: om te checken of jij de stappen daadwerkelijk hebt gezet ;).

En heb je een stap gezet? Ben je uit je comfortzone gegaan? Dan vieren we dat uiteraard ook! 🥳

Waardevolle tools - afgestemd op jouw behoeften

De weg van doelen behalen is voor iedereen anders. Ik vind het mega belangrijk om te luisteren waar jij behoefte aan hebt.

 

--> Ga jij goed op stap-voor-stap en een heldere planning maken? Let’s do it!
-->  Meer behoefte aan iemand die je een positieve boost geeft als je er even doorheen zit? I got you! 

--> Lekker samen sparren en ideeën uitwisselen? Count me in!

3 redenen waarom je met mij zou willen werken...

1

Ik weet hoe het is

In 2021 besloot ik om mijn leven om te gooien. Ik verkocht mijn huis, zegde mijn baan in de marketing op en ging met de camper op reis. In die periode schreef ik een boek en ik zette begin dit jaar mijn bedrijf op. 

Maar... dit kwam niet zonder slag of stoot. Na 3 x een onderneming te hebben afgekapt uit faalangst, besloot ik het dit keer anders aan te pakken.

Ik nam een businesscoach én een schrijfcoach. Puur om die stok achter de deur te hebben. Ik zette kleine stapjes, die hebben geleid naar grote stappen!

2

Ik weet hoe het is 2.0

Faalangst, bang voor de meningen van anderen, beperkende overtuigingen en blokkades... omdat ik de afgelopen jaren dag in, dag uit bezig ben geweest met het behalen van mijn doelen en mezelf persoonlijk ontwikkelen, weet ik wat erbij komt kijken. En met die ervaring kan ik jou heel goed helpen. Ik houd je een spiegel voor, denk met je mee, maar vier ook successen met je! 

Want het 'anders doen dan anderen' kan soms ook eenzaam zijn. Daarnaast vergt het moed om uit je comfortzone te stappen!

3

'Ik vond het spannend, maar je stelt me echt op mijn gemak!'

Dat is wat ik van heel veel mensen te horen krijg.

En dat is wat ik zo belangrijk vindt. Dat jij je goed voelt bij wat je doet (maar toch op liefdevolle wijze uit je comfortzone wordt geduwd :p).

Ik ga niet mijn werkwijze op jouw projecteren. Je mag het doen op jouw manier. We maken er een feestje van! 🥳

PILOTPRIJS: €111,- (incl. btw)

IMG_3743.jpg
IMG_3744.jpg

Zonder die stok achter de deur...

Had ik nooit een boek geschreven binnen 6 maand

Al jaren had ik de droom om een boek te schrijven. Tijdens het maken van een lange reis (met de camper) besloot ik er nú echt voor te gaan. Doordat ik wekelijks 2000 woorden moest aanleveren aan mijn schrijfcoach, had ik een half jaar later een boek op papier. De boekschrijfclub daarna geeft mij het laatste zetje om het boek nu helemaal af te ronden (en te herschrijven).

Had ik nooit 8 maanden met de camper gereisd

Ik leefde een leven dat niet (meer) bij me paste. Na een flinke dip besefte ik mij: ik moet het anders gaan doen, anders word ik doodongelukkig. Ik verkocht mijn huis, knapte een camper op en ging op pad. Acht maand later arriveerde ik pas weer in Nederland. Met een rugzak vol aan persoonlijke ontwikkeling en ervaringen die ik nooit had willen missen.

Het was een flink proces van loslaten en uit mijn comfortzone stappen. Maar wát ben ik blij dat ik de stap heb gezet.

Was ik nooit een podcast gestart...

'Ja, leuk!' reageerde ik heel enthousiast toen mijn businesscoach voorstelde om anderen te interviewen voor mijn podcast. 

 

Maar... ik vond stiekem heel erg eng. De taak 'plaats een oproepje in een Facebookgroep' schoof ik steeds voor me uit. Maar omdat hij op de planning bleef staan, moest ik het uiteindelijk wel doen.

Het gevolg? Ik kreeg mega veel leuke reacties! En nu komt er elke maandag een podcastaflevering met gast online. Ik ben zo blij. Zonder die stok achter de deur had ik het waarschijnlijk nooit gedaan. Ik had het niet willen missen, het is zó leuk om met gelijkgestemden te kletsen. Ik leer ontzettend veel van!

Zat ik nog steeds waar ik zat

Als ik mezelf vergelijk met ongeveer vijf jaar geleden: dan ben ik een heel ander persoon. Ik vond het moeilijk om mijn échte zelf te laten zien. Had veel negatieve gedachten én flinke ups en downs omdat ik mijn eigen grenzen negeerde. Het besluit om mezelf beter te leren kennen, heeft zoveel in gang gezet.

& ik zeg niet dat dit mini-traject direct levensveranderend is, maar boy: wat die eerste stappen al kunnen doen, ongelooflijk!

Dit mini-traject...

Is voor jou als je...

 • Dondersgoed weet wat je moet of wilt doen, maar het op de één of andere manier maar niet doet. Je bent er flauw van en wil nu écht beginnen.

 • Iemand nodig hebt die met je meedenkt, je een spiegel voorhoudt en een stok achter de deur is.

 • Behoefte hebt aan iemand die kleine stapjes én successen met je viert. (yay!!)

 • Af en toe een boost nodig hebt, als je tegen blokkades aanloopt en het even niet meer ziet zitten.

Is niet voor jou als je...

 • Verwacht dat je leven binnen één maand 360 graden gedraaid zal zijn. Verandering kost verandering. En dat kost tijd. We beginnen met kleine stapjes.

 • Verwacht dat ik je exact ga vertellen wat je moet doen. Ik denk met je mee, geef je tips&tricks, maar jij gaat zelf de stappen zetten.

 • Je het liefst zo weinig mogelijk doet en veel resultaat verwacht. In dit mini-traject ga je juist in actie komen! ;)

Hi, ik ben Leonie

Een alpaca- en theeliefhebber, een schrijver en een creatieveling met 10.000 ideeën. Maar vooral: iemand die jou wil inspireren om jezelf te zijn en het leven ten volste te beleven. 

 

 Van een stil en verlegen meisje ben ik uitgegroeid tot iemand die doet wat ze wil én haar doelen behaald. Want als er iets is waar ik dagelijks mee bezig ben: mezelf persoonlijk ontwikkelen. Ik ontdekte dat mindset, doorzettingsvermogen, jezelf toestemming geven om te leren én vertrouwen de sleutels zijn tot succes... alleen heb je daar soms wat hulp bij nodig.

Want dat is wat ik ook heb gedaan: leren tot ik wist hoe het moest. Van coaches, tot aan marketing programma's en spirituele ontwikkeling. Ik heb al van alles meegemaakt. En hierbij ben ik ontelbare keren uit mijn comfortzone gestapt, wat heeft gezorgd voor groei én een diepere connectie met mezelf. In 2021 heb ik zelfs mijn werk opgezegd om vervolgens acht maanden te gaan reizen met de camper!

Oftewel: mag ik jou ook helpen om de stappen te zetten richting jouw droom of verlangen?

Foto Leonie _ Beleef het leven

Nog even alle praktische zaken op een rijtje...

Dit is wat je krijgt..

√ 3 booster-sessies van 30 minuten [via Zoom]. Aan het begin van de maand de aftrap, daarna volgt de tussenstand en een eindevaluatie. Je plant de momenten zelf in via mijn online kalender.
 

√  Vóór onze aftrap vul je een vragenlijst in en krijg je van mij een journal-opdracht. Want: inzicht in jezelf is heel belangrijk om je doelen te kunnen behalen!

√  Wekelijkse incheck en vragen stellen via e-mail.

En als extraatje...

√ Wekelijks actieuurtje [via Zoom] waarin we beiden werken aan onze doelen.

 

✓ De hele maand toegang tot de Booster-Bieb. Een complete video-bibliotheek met tips, tricks op het gebied van je mindset, bewuste keuzes maken [die bij jou passen] én je dromen waarmaken.

Wil jij die stok?

ZO MELD JIJ JE AAN VOOR DIT TRAJECT:

1

Klik op de knop!

Klik op één van de knoppen op deze pagina. Je wordt naar mijn webshop geleidt, waar je het product kunt aanschaffen.

Check je inbox

Je krijgt een automatische e-mail dat je het product hebt aangeschaft. Daarna stuur ik je [handmatig] een e-mail met een welkom en een linkje naar mijn kalender.

2

Stap

Stap

Plannen maar!

Plan onze meetings in op de momenten dat het jou past, doe [in je eigen tijd] de voorbereidende journal opdrachten en we kunnen  - vanaf de eerste van de maand - van start! 🥳

3

Stap

Veelgestelde vragen

Voor wie is de zuurstok-stopper?

Voor iedereen die een droom, verlangen of doel heeft: maar het lastig vindt om die eerste stap(pen) te zetten. Oftewel: het is voor jou als je een stok achter de deur nodig hebt. 

Hoelang heb ik toegang tot de Booster-Bieb?

De hele maand lang heb jij toegang tot deze mooie videobibliotheek! Hij is zeer waardevol. Al mijn tips én levenslessen - die ik in de afgelopen jaren heb opgedaan - vind je hier terug. Een mooie aanvulling bij het ontwikkelen van je mindset. Want: of jouw droom of verlangen uitkomt is grotendeels afhankelijk van de gedachten én overtuigingen die je hebt.
Wil je langer toegang? Geen probleem! Als jij het zuurstok-stopper traject volgt, krijg je een mooie korting op de aanschaf van de Booster-bieb. Ik upload namelijk maandelijks nieuwe filmpjes!

Wat als blijkt dat het niks voor mij is?

Dit mini-traject is er vóór jou. Dat betekent dat het helemaal op jou wordt afgestemd. Jij bepaalt zelf welke stappen je gaat zetten. Uiteraard is het belangrijk dat er een connectie is. Maar als jij tot hier bent gekomen... dan weet ik haast wel zeker dat er een match is. Als mijn stijl je niet aansprak, dan had je deze pagina waarschijnlijk allang weg geklikt ;).

Hoeveel kost dit traject?

Dit mini-traject kost €111 (inclusief btw). Maar, let op: dit is zuurstok-stopper 1.0. Jij profiteert nú nog van een mooie pilotprijs, want één ding kan ik je wel verzekeren: in de toekomst gaat de prijs omhoog.

Ik twijfel of 'dat ene' wel iets voor me is...

Weet je wat de ideale manier is om daar achter te komen? Door het te doen!! Want je moet gewoon experimenteren in het leven. Kijken wat wél of niet bij je past. En denk je naderhand: dit is het niet, dan weet je dat ook. Dan kun je de gedachte van je afzetten. Scheelt ook weer ruimte in je hoofd.

Hoeveel tijd kost het me?

De 3 booster sessies van 45 minuten staan deze maand vast. Daarnaast ben je nog wat tijd kwijt aan onze wekelijkse-incheckuurtjes [via Whatsapp]. Hoeveel tijd jij uiteindelijk besteedt aan je doel of verlangen, is helemaal aan jou! Maar je gaat dit mini-traject aan om stappen te zetten... dus ik adviseer je om wat tijd vrij te plannen in je agenda. 

Ja maar... 'ik heb geen tijd.'

Is dat écht waar? Of is het stiekem een smoesje om het uit te stellen? ;) Mijn filosofie: als je écht iets wilt, dan maak je daar tijd voor. Het is jouw leven! Maak er een feestje van.

Ben jij klaar om in beweging te komen?

bottom of page