top of page
Leonie journal 2.png

Aangenaam, ik ben Leonie

Auteur/schrijver

Zie mij voor je als een creatieve vrouw met een notitieboek, een pen en een kop thee in haar hand. Klaar om allerlei woorden op papier te zetten.

Oftewel: je kunt stellen dat schrijven mijn middle name is, want ik schrijf elke dag! Journalen, blogs schrijven, teksten voor mijn website, verhalen bedenken.... ik mag graag spelen met woorden!

 

Na een studie communicatie, een aantal jaar hobbymatig bloggen en 7 jaar werken als tekstschrijver en online marketingmedewerker had ik al heel wat schrijfervaring opgedaan. Maar écht een boek schrijven? Dat was wel even andere koek!

Daar kwam ik achter toen ik 8 maanden met de camper op reis ging en besloot dat boek nu écht te gaan schrijven. Ik schakelde een schrijfcoach in en kreeg wekelijks feedback op mijn eerste boek, welke ik as we speak aan het afronden ben.

Maar, ondertussen bracht ik wel een kort kerstverhaal uit, met als titel 'De verloren brief'. Scroll naar onderen om er meer over te ontdekken over dit e-book!

 

Leonie journal 3.png

Kerstverhaal: De verloren brief
Samenvatting e-book:

“Rosies geluk kan niet op als haar vriend haar met kerst als verrassing meeneemt naar Engeland. Ze geniet volop van de fonkelende lichtjes, gezellige haardvuurtjes en het drinken van warme chocolademelk.

Tijdens een wandeling door het pittoreske dorpje loopt ze nietsvermoedend een boekhandel binnen. Hier vindt ze een oud boek met een mysterieuze envelop. Er blijkt een zestig jaar oude liefdesbrief in te zitten. Rosie is vastbesloten hier meer over te weten te komen, maar dat blijkt niet zo gemakkelijk als gedacht. Lukt het haar om de geheimen achter de brief te onthullen? En wat voor hartverwarmende verrassingen staan haar in deze feestelijke periode nog meer te wachten?”

DE WINNAAR!! Kerstverhaal.png

Reacties & reviews:

IMG_0153 2_edited.jpg
Compliment Paula.jpg
review veronique 1.jpg
IMG_0201.jpg

Klik op de om het boek te bestellen via mijn website:

Let's get in touch!
 

Wil je graag met mij in contact komen? Dat kan via de knop hieronder! En wist je dat ik ook werkzaam ben als visueel VA? Ik help je graag op textueel én visueel gebied!

Leonie journal 1.png

Of volg mijn schrijfavonturen via Instagram:

  • Instagram
bottom of page