top of page

Masterclass: Journal your brand

In 5 stappen al schrijvend naar een opvallende visuele branding

Wil jij opvallen met je visuele branding?
 

Laat je creativiteit stromen én bedenk zelf jouw unieke en onderscheidende branding. Hoe? Door te journalen!
 

Foto Leonie schrift.png
Beauty Branding

Jij wilt graag een passende branding voor je bedrijf...

 

Maar je hebt géén idee waar je moet beginnen. De vragen 'Hoe geef ik mijn branding vorm?', 'Hoe onderscheid ik mezelf?' en 'Welke kleuren passen daarbij?' zijn al meerdere keren door je hoofd geschoten.

Oftewel... je wilt een unieke branding neerzetten, die helemaal past bij je jou en je bedrijf. Zodat je klanten gaat aantrekken die hierbij passen. Maar je kunt hier wel wat hulp bij gebruiken... 

En verder...

Wil jij je eigenlijk wel op een authentiekere manier uitdrukken.

Wil jij je visuele branding naar een hoger niveau tillen.

Verlang je naar een duidelijke en herkenbare merkidentiteit.

Vind je het lastig om ideeën en/of je visuele branding vorm te geven.

Wat nou als...

Je één of twee uurtjes de tijd neemt om al die vragen te beantwoorden? Het probleem is namelijk vaak dat we in ons hoofd blijven ronddwalen, terwijl je veel sneller tot antwoorden en oplossingen komt als je ze:
1. Met iemand bespreekt.
2. Er over gaat schrijven/journalen.

En dit laatste is wat je met mijn masterclass 'Journal your brand: in vijf stappen naar een opvallen visuele branding' gaat doen.
 

Leonie journal 1.png
Leuke planner

Journal your brand, zeg je... ?

 

Ik stel je creatieve vragen, zodat jij op een andere manier naar je bedrijf en onderneming gaat kijken. We bekijken wat jou uniek maakt, zodat jij je gaat onderscheiden. In plaats van op te gaan in de massa. 🫣 Visuele branding gaat namelijk verder dan alleen het hebben van een kleurenpalet.

Masterclass:
Journal your brand

 

In 5 stappen al schrijvend naar een opvallende visuele branding

 

Na het volgen van deze masterclass weet jij hoe jij je branding visueel vorm kunt geven én wat jou uniek maakt, zodat jij je gaat onderscheiden in een overvolle markt.

Tijdelijk! Van 27,-
nu voor...

12,-
 

Exclusief btw

Journal your brand voor landingspagina.png
Leonie journal 2.png

Aangenaam, ik ben Leonie

 

 

Zie mij voor je als een creatieveling met een notebook, pen en een kop thee in haar hand. Schrijven is namelijk mijn spreekwoordelijke 'middle-name', want ik schrijf praktisch elke dag.

 

Journalen, verhalen en blogs schrijven, een baan in de online marketing, freelance tekstschrijver... ik heb inmiddels heel wat woorden op papier gezet in mijn leven.

Oftewel: journalen is een belangrijk onderdeel in mijn leven en helpt me ontzettend in het ondernemen. Waarom?

Omdat dit hét middel is om toffe concepten te bedenken en producten uit te werken. Juist door te schrijven, ga je dingen vanuit een ander perspectief zien en krijg je nieuwe ideeën. Zo ook bij een visuele branding!

Ondertussen was ik al een tijdje bezig om een online bedrijf op te zetten. Ik volgde vele cursussen en online programma's en versterkte mijn skills. Maar op de één of andere manier lukt het me niet om de zogenoemde sweet spot te vinden.

 

Tot mijn businesscoach met een idee kwam. Waarom niet al je kwaliteiten, vaardigheden en opgedane kennis combineren in een community?

Zo gezegd, zo gedaan. Ik startte een testgroepje, deed alle voorbereidingen en de online community was geboren!

Maar zoals het een feestje betaamd, vier ik het niet alleen. Daarom is de online ondernemerscommunity er voor én door ondernemers. Zodat we samen kunnen groeien!

Creatieveling | Projector | Multi-passionate | Regeltante | Theelurper | Alpacalover

IMG_0783.heic
roze wolken

Dit product is voor jou als...

Jij je branding naar een hoger niveau wilt tillen

Gevoelsmatig doe je nu maar wat. Je verlangt ernaar om je visuele branding naar een hoger niveau te tillen, zonder hier direct klauwen met geld aan te moeten uitgeven.

Je compleet vastloopt bij het uitwerken van je branding

Zodra je er maar aan denkt, loop je al vast in je hoofd. Je blijft naar een vel papier staren en weet niet hoe je het uitdenken van je visuele branding aan moet vliegen.

Je een creatieve draai wil geven aan je branding

​Én dit graag op een schrijvende manier doet. In het werkboek begin ik namelijk met wat creatieve opdrachten, juist om de creativiteit te prikkelen. Zo kom je juist tot originele en onderscheidende ideeën.

Image by Nayam

Na het afronden van dit product:

Heb jij je complete branding uitgedacht

Wat wil je uitstralen? Welke kleuren ga je gebruiken? Welke visuele elementen passen daarbij? Op al deze vragen krijg je antwoord.

Heb je een bak aan inspiratie voor jouw visuele branding

In het masterclass én in het werkboek geef ik namelijk ontzettend veel voorbeelden. Door de oefeningen zal je met een bak aan inspiratie afsluiten.

Weet je waarmee jij je kunt onderscheiden

En dat doe je onder andere door (een stukje) personal branding te verwerken. Hoe? Dan leg ik je uit in deze masterclass!

Zo werkt het:

1. Bekijk of luister de video

Waarin ik je door alle 5 stappen heen loods én waarin ik extra branding tips en inspiratie geef.

Want als jij je branding wilt neerzetten, is het handig om te weten wat daar bij komt kijken. =)

2. Volg [al schrijvend] de stappen in het werkboek

Dit mag he-le-maal op jouw tempo. Maar ik kan je adviseren om je een uurtje op het journalen te storten. Juist door de creatieve oefeningen, kom je in een creatieve denk- en schrijfmodus en ga jij een beeld vorm van hoe je visuele branding er uit mag komen te zien.

Veelgestelde vragen:

Hoeveel kost de cursus?

Om mijn verjaardag te vieren is de masterclass 12 dagen lang €12! Profiteer nu nog van deze lage prijs. =)

Hoe volg ik de masterclass?

Na het afronden van de bestelling krijg je een e-mail in je inbox. Hierin staan de linkjes naar de video en naar het werkboek. ​Deze laatste kun je downloaden en opslaan op je computer of printen. Het journalen kun je vervolgens doen door middel van het geprinte werkboek, maar je kunt ook schrijven in een schrift naar keuze.

Hoe lang heb ik toegang?

Je hebt onbeperkt toegang*! Ik geloof namelijk dat je branding zich altijd door blijft ontwikkelen. Jij groeit als persoon, je bedrijf groeit én je branding ontwikkeld zich mee.

*Zolang het product relevant en actueel is.

Hoelang ben ik met de masterclass en opdrachten bezig?

Het filmpje duurt 39 minuten. Voor de schrijfopdrachten kun je 1 á 2 uur aanhouden.

Niet goed? 100% Geld terug!

Toch niet helemaal blij met je aankoop? Dan heb je 14 dagen de tijd om je geld terug te vragen. No problemo.

Wil jij je gaan onderscheiden met een visuele branding?

Laat dan, al schrijvend, je creatieve ideeën naar boven komen. Zodat jij hét concept van een opvallende visuele branding binnen mum van tijd hebt uitgewerkt.

bottom of page