top of page

AANMELDEN MOGELIJK VANAF DECEMBER 2023

Weg met overwhelm
en eenzaam ondernemen

 

Vind rust, overzicht en de
leukste online collega's in de online ondernemerscommunity

 

Online winkelen

Je komt van een koude kermis thuis...

Vol enthousiasme heb je gekozen voor het ondernemerschap. Je dacht dat het een feestje zou zijn, maar komt erachter dat alleen feestvieren [ofwel ondernemen] stiekem toch wel een beetje eenzaam is. Bovendien ervaar je veel overwhelm. Waar moet je in hemelsnaam beginnen?

Ondertussen loop je helemaal vast, maar je hebt geen collega's om je heen waar je even mee kunt sparren... Met als gevolg? Je blijft dingen voor je uitschuiven en je (onafgemaakte) doelen liggen te verstoffen op de plank. Je uitstelgedrag begint serieuze vormen aan te nemen en ondertussen voel jij je helemaal opgebrandt.

Maar dat is niet waarom je in eerste instantie bent gestart, toch? In de online ondernemerscommunity helpen we je daarom om de rust, overzicht en hiermee het plezier in het ondernemen terug te vinden. Want de weg naar je dromen en/of doelen mag een feestje zijn!

Image by Stephane YAICH

'Argh, waar moet ik beginnen?'

Het lanceren van een nieuw product, een cursus ontwikkelen, automatiseren, een mailinglijst opzetten, je leeromgeving inrichten, een podcast beginnen, stories maken, actief zijn op verschillende social media... 

Door alle mogelijkheden en gevoelsmatige 'moetjes' zie je door de slingers het feestje niet meer.
 

En ben je ook zo iemand die...

Heel veel ideeën heeft, maar het moeilijk vindt om overzicht te creëren in de chaos?

Altijd het gevoel heeft dat ze tijd tekort komt, maar tegelijkertijd constant aan het uitstellen is?

Zich met 101 dingen tegelijkertijd bezig houdt, van alles een beetje doet en daardoor 'hagel' aan het schieten is?

Constant aan iets nieuws begint en zich niet kan focussen op één ding?

Oftewel: de gesprekken in je hoofd zijn heel eenzijdig en lijken tot niets te leiden. Je hebt behoefte aan nieuwe input en het ontmoeten van gelijkgestemde feestvierders, ofwel ondernemers.

Wat als ik je zou vertellen...

Dat het mogelijk is om vanuit rust en overzicht in én aan je onderneming te werken? En dat jij je niet meer eenzaam hoeft te voelen in het online ondernemen? Dat de chaos in je hoofd verleden tijd kan zijn en dat je met focus en enthousiasme samen aan de slag kan? 

Want als jij een ondernemer bent, dan heb je vaak een why, droom, doel en/of missie. Maar we raken soms zo gefocust op onze doelen, dat we soms vergeten...

dat de weg ernaartoe een feestje mag zijn! 🥳

En daar komt het haakje naar de community, want een feestje vier je immers niet alleen...

Een vrouw met roze vacht en koptelefoon
Uitnodiging voor Community  Landingspagina kleiner.png

Ik nodig je graag uit voor...
 

De online ondernemerscommunity

Een community voor en door ondernemers. De plek waar je samen aan de slag gaat, zodat je met meer plezier én enthousiasme je doelen gaat behalen. We maken er een gezellig feestje van! 🥳

Bovendien krijg je allerlei tools aangereikt, zodat jij meer
overzicht én focus kunt creëren in al je werkzaamheden. Dit levert je meer energie en rust op, zodat je ook een grotere aantrekkingskracht op klanten hebt. Een win-win situatie, toch?

IMG_0781.heic

Jouw host van de online ondernemerscommunity

Aangenaam, ik ben Leonie

 

 

Van schoonheidsspecialiste, tekstschrijver tot aan een VA-opleiding aan toe: I've done it all. Toch knaagde het. Ik had niet het gevoel dat ik het leven leidde dat bij mij paste.

Daarom besloot ik 2022 het roer helemaal om te gooien. Ik zegde mijn baan in de online marketing op, verkocht mijn huis en ging op reis met de camper. Het werd tijd om het leven écht te gaan beleven, op mijn manier.

Ondertussen was ik al een tijdje bezig om een online bedrijf op te zetten. Ik volgde vele cursussen en online programma's en versterkte mijn skills. Maar op de één of andere manier lukt het me niet om de zogenoemde sweet spot te vinden.

 

Tot mijn businesscoach met een idee kwam. Waarom niet al je kwaliteiten, vaardigheden en opgedane kennis combineren in een community?

Zo gezegd, zo gedaan. Ik startte een testgroepje, deed alle voorbereidingen en de online community was geboren!

Maar zoals het een feestje betaamd, vier ik het niet alleen. Daarom is de online ondernemerscommunity er voor én door ondernemers. Zodat we samen kunnen groeien!

Creatieveling | Projector | Multi-passionate | Regeltante | Theelurper | Alpacalover

IMG_0783.heic

Welk membership kies jij?

DE PROEVERIJ

Wil je even proeven van de sfeer, opties en mogelijkheden binnen de community? Om zo even te kijken of het bij je aansluit? We nodigen je van harte uit! 

Bij het 'even proeven' abonnement krijg je 7 dagen toegang tot alle sessies, de online groep en de bijbehorende leeromgeving. Daarna mag je beslissen of je een maand- of jaarabonnement afsluit.

Gratis

HET FEESTHOEDJE

Want we gaan er een feestje van maken! Met dit maandelijkse abonnement kun je zelf bepalen hoelang je het feestje [in de community] wilt vieren, want het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Lekker flexibel, handig als je nergens aan vast wilt zitten.

37,- p.m.

10,- korting

TROFEE TOPPER

Oftewel: je bespaart kosten en sluit direct een jaarabonnement af!

 

En dat is niet het enige. Jij investeert in jezelf én je ontwikkeling. Door meer focus en structuur te creëren, ga je namelijk sneller. 

Bovendien maken we er samen een mooi feestje van. De weg naar je droom of doel mag namelijk één groot feest zijn! 

333,- p.j.

111,- korting

*Bovenstaande pilotprijzen zijn geldig t/m maandag 15 januari 2023

roze natuur

Dit zit er in je feestpakket:

Wekelijkse mastermind

&samenwerkuurtjes

Heb je een (zuur)stok achter de deur nodig om aan de slag te gaan? Doe mee met de wekelijkse co-workuurtjes! Loop je vast of heb je wat nieuwe input nodig? Schuif aan bij de mastermind-sessie. Daarnaast organiseren we regelmatig thema-gerelateerde sessies, zoals money-uurtjes, contentschrijf-uurtjes en gezellige online vrijdagmiddag 'borrels' om je successen en gezette stappen te vieren. We maken er een gezellig feestje van! 🥳

Werken aan de hand van themadagen

Op het gebied van ondernemen zijn er ontzettend veel mogelijkheden, en gevoelsmatig 'moetjes' waardoor we de kans groot is dat we overweldigd raken.

Daarom werken we binnen de community met thema-dagen, om zo meer rust én overzicht voor jezelf te creëren. 

Wat die themadagen precies inhouden? Dat ontdek je in de community! 😉

Waardevolle tools die je structuur&overzicht geven

Eerlijk = eerlijk: we willen voorkomen dat je nog meer in de 'informatie-in-je-opnemen-stand' gaat en zorgen dat je in de actiestand komt!

Daarom reiken we diverse tools, mini-challenges, filmpjes en mastermind-sessies aan die je daarbij gaan helpen. Dit wordt volledig afgestemd op de behoefte van de community.

Maandplanning januari.png

De online sessies zien er ongeveer zo uit...

Op maandag hebben we de wekelijkse kick-off. Hierbij stellen we onze doelen én gaan we direct een uurtje online aan de slag. Zo kun je de week lekker energiek beginnen!

Op donderdag hebben we de brainstorm. Soms wordt er van tevoren een thema bedacht, maar het is vooral bedoeld om je vragen te kunnen stellen, ideeën op te doen én om lekker te sparren. Daarnaast zijn er door de week heen extra sessies, zoals een money mindset sessie of een (creatieve) vrijdagmiddagborrel!

Wat je uit de community haalt...

Een liefdevolle (zuur)stok achter de deur

Want soms heb je die nou eenmaal nodig om in actie te komen. We gaan er samen voor zorgen dat je in actie komt. Want je leert door te doen. Bovendien ga je hierdoor sneller de resultaten behalen die je graag wilt.

Uitbreiding van je netwerk

Leer gelijkgestemden kennen, vind een buddy, nodig iemand uit voor je podcast, ga samenwerkingen aan of versterk elkaar op andere manier. Want samen ga je sneller! En hierdoor weten potentiële klanten je ook sneller te vinden.

Rust, overzicht én focus

In de community geef ik je allerlei tools om van overwhelm af te komen. We zorgen dat je met meer focus, én helderheid aan de slag gaat met je doelen. Hierdoor bespaar je tijd en houd je meer energie over.

Uitpakken geschenkdoos

En als cadeautje...

Laagdrempelige

mini-challenges

Op een creatieve manier gaan wij ervoor zorgen dat jij in beweging komt! Want zeg eens eerlijk... wij mensen hebben altijd toch een beetje uitdaging of een stok achter de deur nodig, om in beweging te komen... toch?

10% korting op online én offline activiteiten

Zoals dinner party's, gezellige online bingo's (met prijzen) en nog veel meer...

Hoe anderen mij ervaren...

"In de Masterminds maken we gebruik van elkaars brein en belevingswereld. We helpen elkaar door onze visie te geven op wat er in de call wordt voorgelegd. Zo krijg je inzichten waar je in je eentje gewoon niet op was gekomen. Leonie begeleid de Masterminds en dat doet ze heel fijn. Ze geeft structuur aan de call en het feit dat ze elke week een kaartje voor ons trekt vind ik tof 🤩"

Marit.jpeg

Marit Maass - Vegan Voedingscoach

De online ondernemerscommunity...

Roze blokken

Is voor jou als je...

  • Een growth mindset hebt en het leuk vindt om elkaar te helpen en te versterken.

  • Zin hebt om een [spreekwoordelijk] feestje te maken van het online ondernemen.

  • Er baat bij hebt om meerdere keren per week een zuurstok achter de deur te hebben om écht aan de slag te gaan.

Is niet voor jou als je...

  • Doel is om reclame te maken voor je bedrijf. Je mag je diensten aanbieden indien er om wordt gevraagd, maar we zijn geen reclameplatform.

  • Er alleen bent om klanten te werven. We vinden een veilige omgeving belangrijk en vinden het niet passend als onze leden berichten ontvangen waar ze niet om gevraagd hebben.

Veelgestelde vragen:

Voor wie is de community?

Voor elke ondernemer met een droom, doel of missie. Die graag wil connecten met andere ondernemers, meer rust en overzicht én plezier wil en (van tijd tot tijd) een (zuur)stok achter de deur nodig heeft.

Voor wie is de community niet?

Voor ondernemers die uitsluitend reclame willen maken en/of klanten willen werven. Bovendien vinden we een veilige omgeving, waar iedereen zichzelf mag én kan zijn, heel erg belangrijk. Het is dus ook niet geschikt voor je als je ongevraagd advies en commentaar wilt geven aan anderen.

Ben ik verplicht om mee te doen aan alle sessies?

Zeker niet! We vinden het belangrijk dat jij je agenda en leven inricht op een manier die bij jou past. Daar hoort het kritisch zijn op je agenda ook bij. Wel hechten we veel waarde aan een actieve en ondersteunende community. Laat daarom regelmatig wat van je horen. Door actief mee deel te nemen, haal je natuurlijk het meest optimale uit je abonnement!

Hoeveel tijd kost het me?

Zoveel als jij eraan wilt besteden! Door de week heen zijn er verschillende werkuurtjes en masterminds waar je aan kunt deelnemen én we hebben een online schatomgeving, waar we tips delen en connecten met andere ondernemers.

Kan ik maandelijks opzeggen?

Het maandabonnement is maandelijks op te zeggen. Je zit dan nergens aan vast. Bespaar je op de kosten en kies je voor een jaarabonnement? Dan kun je na het eerste jaar kiezen voor een nieuw maand- of jaarabonnement.

Is het verplicht om de themadagen te volgen?

Niks moet, alles mag. De themadagen zijn er om je houvast, structuur en overzicht te geven. Ga er daarom lekker mee experimenteren, zodat je een (week)planning of ritme ontwikkeld die voor jou werkt. 

Ja maar... 'ik heb geen tijd.'

De reden dat je geen tijd hebt? Omdat jij je met teveel verschillende dingen bezighoudt! Als jij weet hoe je prioriteiten kunt stellen én kiest voor focus, dan ga je juist meer tijd én energie overhouden. Bovendien: als je vanuit meer rust aan de slag gaat, dan kun je veel productiever werken en sneller je doelen behalen.

Wil jij af van die overwhelm
en het eenzame ondernemen?

 

En ga jij voor rust, overzicht en de
connecten met de leukste online collega's in de 
online ondernemerscommunity, zodat we er samen een feestje van kunnen maken? Sluit je vandaag nog aan!

 

Wondr _ Yes weekend
bottom of page